Перець запашний Запашний перець або ямайський перець широко застосовується в кулінарії як прянощі, а також входить до складу різних приправ та соусів.
Бодян застосування в кулінарії Бодян застосовується в кулінарії ще з часів становлення китайської кухні, і на сьогоднішній день також є затребуваною пряністю.
Спеція фенхель Фенхель як вид спеції зарекомендував себе давно, сьогодні фенхель широко використовується в кулінарії різних країн світу.
Пряність гвоздика Пряність гвоздика є засушеними бруньками багаторічного гвоздикового дерева, в яких процес розкриття не відбувся.
Спеції, прянощі, соуси та приправи Спеції та прянощі широко використовуються не тільки в кулінарії, а й у медицині та інших галузях.
Соуси з гострого перцю Гострий соус – приправа, приготована на основі гострого перцю чилі, до складу якої може входити безліч інгредієнтів, крім перця.
Гострий перець чилі Гострий перець чилі – чагарник з сімейства пасльонових, плоди якого відрізняються сильною пекучістю та використовуються в їжу.